Mijn Serve the City verhaal

Ik vond Serve the City toen ik voor een maand in Leuven was. Ik wilde vrijwilligerswerk doen, maar sprak niet veel Nederlands. Serve the City Leuven maakte op dat moment juist een doorstart na een onderbreking. Ik vond de website, nam contact op en werd geaccepteerd als stagiaire. In de volgende weken kon ik het team van Serve the City Leuven zien groeien. Het was een goed gevoel dat ik in staat was een kleine impact te hebben. Ik hielp met voorbereidingen van projecten en schreef een “Serve the City Survival Guide”.

Nadat ik de stad heb verlaten, maakt het me nog steeds blij om te zien dat ze steeds meer projecten organiseren en vrijwilligers aantrekken. Wanneer ik ook maar terug kom naar Leuven, weet ik dat ik welkom ben bij team vergaderingen en projecten.

Voor mij was deelnemen aan Serve the City een kans om geweldige mensen te ontmoeten, iets goeds te doen en iets terug te geven aan de stad.

 

Alexa, 21, student uit Duitsland.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close