Wat vrijwilliger zijn mij leerde

“Nadat ik in 2016 naar Leuven verhuisde vanuit de Verenigde Staten, wist ik dat ik me bij een organisatie wilde aansluiten waar ik mensen in nood zou kunnen helpen, nieuwe vrienden zou maken en de lokale gemeenschap zou leren kennen. Serve the City Leuven paste perfect in dit plaatje, ik heb al deze dingen en zoveel meer kunnen doen!

Serve the City concentreert zich op allemaal verschillende soorten projecten en heeft als doel mensen te helpen die het minder getroffen hebben en zet zich in voor het milieu. Een project waar ik echt van heb genoten, was het buurtfeest in Sint Maartensdal. Sint Maartensdal is een wijkgericht buurtcentrum. Tijdens dit evenement was ik in staat om mijn tijd en inspanning te leveren, terwijl ik veel buurtbewoners ontmoette. Ik kon tegelijkertijd mijn Nederlands oefenen, wat een ander voordeel is van vrijwilliger zijn bij Serve the City.

Door vrijwilliger te zijn, heb ik nieuwe vaardigheden geleerd, ben ik ruimdenkender geworden en heb ik nu een betere kijk op het leven. Ik ben zo dankbaar om deel te kunnen zijn van zo’n geweldige organisatie, dank je wel Serve The City!”

-Gabbie, USA

Beleuvenissen

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close