Deel worden van een wereldwijde vrijwilligersbeweging

Ik was nieuw in Leuven en op zoek naar vrijwilligerswerk toen ik op de website van Serve the City botste. Ze hadden een vrijwilligersproject bij ’t Lampeke en ik kreeg de taak om de bar te bemannen. Ik was meerdere keren vrijwilliger. Toen vroeg Hugo mij of ik wilde deelnemen aan de ‘Big Volunteer Week’ in Brussel en dat deed ik. Daar maakte ik kennis met de grotere STC familie! Tot dan wist ik alleen dat STC een globale vrijwilligersorganisatie was. Met toenemende deelname en wederzijdse interesse werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan een projectleiderstraining in Brussel, waar ik meer over de missie van STC leerde en hun motto om vriendelijkheid te verspreiden op praktische manieren. Recent ben ik naar Berlijn verhuisd en ik zie er naar uit om mijn STC reis hier te vervolgen.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close