Een frisse wind @Seniorama

Na tien jaar dachten we dat het een goed idee was om de muren van ons lokale dienstencentrum Seniorama in Leuven een nieuw verfje te geven. Eerst bespraken we de praktische zaken in een kleine werkgroep en het was rond die tijd, dat we kennis maakten met Serve the City Leuven, een lokale vrijwilligersorganisatie die zich inzet om de meest kwetsbaren, inclusief ouderen, in de samenleving te helpen.

Tijdens onze eerste ontmoeting met STC Leuven werd de opknapbeurt van het centrum besproken en een project was geboren. Gedurende de week van 25 juni verwelkomden we, iedere morgen en middag, verscheidene enthousiaste vrijwilligers van Serve the City Leuven, maar later ook vrijwilligers van Serve the City Brussel. De groep vrijwilligers werd geleid door hun eigen projectleider, die de taken verdeelde onder de vrijwilligers. Voor Seniorama was het een erg leuke ervaring om deze groep jonge vrijwilligers te ontmoeten. Hun onophoudelijke inzet en harde werk resulteerde in vrolijke en frisse klaslokalen en een nieuwe groene muur voor onze ontmoetingsruimte.

Van 22 tot en met 24 augustus kwam de groep terug om nog twee klaslokalen te verven, zodat Seniorama het nieuwe schooljaar kon beginnen met prachtige kleuren. Studenten, bezoekers en vrijwilligers zijn in staat om te genieten van de vrolijke tonen.

We willen iedere persoon van Serve the City, die deelnam aan dit project, bedanken voor deze geweldige samenwerking en we zien uit naar toekomstige mogelijkheden voor samenwerking in de toekomst.

Bianca Pisera,

Centrum verantwoordelijke

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close