Bedankt door Seniorama

Als lokaal dienstencentrum wilden we gedurende de week van de vrijwilliger onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet. We organiseerden een brunch en schakelden Serve the City in om ons hierbij wat te ondersteunen. Het kijken terug op een aangename samenwerking met hen: het was ook voor ons een leuke ontmoeting met de enthousiaste en jonge vrijwilligers.

De samenwerking liep erg vlot ook door de goede coördinatie vanuit Serve the City, er werd een projectleider aangesteld die op voorhand contact met ons nam en de taken verder verdeelde.

Langs deze weg een dikke pluim aan alle vrijwilligers en hopelijk volgen er nog leuke mogelijkheden om samen te werken!

Vanwege de medewerkers van Seniorama

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close