De kracht van liefde

Liefde is een universele taal die iedereen verstaat. Met als doel deze boodschap te verspreiden, organiseerde Serve the City het ‘Street Kindness’ project op Valentijnsdag. Het project zag de enthousiaste deelname van vrijwilligers uit verschillende levensfasen. Van opgewonden studenten tot toegewijde expats werd iedereen geinspireerd om de straten van Leuven te kleuren met liefde.

Ons vrijwilligersteam kwam samen en maakte meer dan honderd handgemaakte kaarten met positieve boodschappen, bedoeld om de dag van de ontvanger op te vrolijken. Met een tas vol kaarten en harten vol liefde ging het team de straat op en deelde gratis knuffels en kaarten uit aan de passanten. Van een groep energieke tienermeiden, tot een peuter die zijn moeder vergezelde bij het winkelen en een ouder echtpaar dat tijdens een lunch hun jubileum vierde, brachten de kaarten en boodschappen een glimlach op ieders gezicht.

Zoals het gezegde – “Vreugde is het enige dat zich vermenigvuldigt wanneer je het deelt”. Ons team van vrijwilligers werd geraakt door de liefde van de mensen in Leuven. Onze kaarten en knuffels werden ontvangen met oogverblindende glimlachen en warme omhelzingen die ons met warme gevoelens achter lieten.

Jimi Hendrix zei eens “Eens de kracht van liefde de liefde voor macht overwint, zal de wereld vrede kennen.” Deze Valentijnsdag opende werkelijk onze ogen voor de kracht van liefde!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close