De ware kerstgedachte

December 2017 was een memorabele kerst voor één van de vrijwilligers van Serve the City. Om de ware kerstgedachte gestalte te geven om liefde, licht en vreugde te verspreiden, sloegen we de handen ineen met Buurtwerk ‘t Lampeke en organiseerden een kerstfeest voor mensen uit kansarme buurten. Hoe konden we weten, dat het de meest memorabele kerst zou worden voor ons allemaal.

Om de feestelijke sfeer te creëren, was buurtcentrum ‘t Lampeke prachtig versierd met lichtjes, kaarsen en decoraties. Een heerlijke kerstmaaltijd werd geserveerd door onze vrijwilligers aan onze speciale gasten. Aangezien kerstvieringen niet compleet zijn zonder kerstliedjes, zongen onze getalenteerde vrijwilligers melodieuze kerstliederen en creëerden zo een vrolijke sfeer, de gasten vielen enthousiast bij. De viering eindigde met cadeautjes voor de gasten en grote glimlachen op een ieders gezicht.

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close