Mijn reis van vrijwilliger zijn

“Toen ik vijf jaar geleden in Brussel arriveerde, werd ik verrast door het zien van zoveel mensen in nood. Daarom besloot ik in mijn vrije tijd iets te doen om het verschil te maken. Een vriend vertelde mij over Serve the City en ik werd vrijwilliger bij hen. Mijn eerste vrijwilligerservaring was het na mijn werk uitdelen van voedsel aan daklozen in station Noord. Wat een fantastische ervaring bleek dit voor mij te zijn. Ik ontmoette mensen uit alle delen van de wereld, ieder met een eigen verhaal, een eigen verleden en toekomst en iedereen uniek! Dank je wel, Serve the City om mij deze mogelijkheid te geven en me te helpen een beter persoon te worden.”

– Leondina, vrijwilligster, Serve the City

Heb je zelf een verhaal van ‘vrijwilligen’? Schrijf ons dan: contact@servethecityleuven.be

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close